Website Professional

Je hebt een bedrijf of organisatie en je wilt naar de volgende level! Wij bieden jou ons Professional pakket. Wij gaan samen met jou in gesprek en creeeren een effectieve (online en/of offline) strategie om jouw doelen te bereiken. Wij staan (bijna 24/7) voor je klaar met ons team van (grafisch) designer, ontwikkelaars, programmeurs en strategisten.

Zodra jouw nieuwe website live gaat, begint het harde werk. Wij meten, suggesteren en doen aanpassingen om te zorgen dat jouw bedrijf continu presteert online middels SEO. Jij kiest voor Blazter.nl omdat je helder hebt wat je wilt bereiken en een team van professionals nodig hebt die met jou samen werkt, bouwt en jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Heb jij behoefte aan een team die voor JOU klaar staat? Wij zijn altijd via whatsapp, mail, en telefonisch bereikbaar om makkelijk te kunnen schakelen en eventuele aanpassingen te doen. Of binnen een mum van tijd een nieuwe campagne op te starten om kansen optimaal te benutten.

 

Jouw website voor een mooie prijs inclusief onderhoud & SEO

De slimste optie voor een bedrijf of organisatie met veel concurrentie die TOCH wilt zorgen dat ze organisch hoger in Google komen te staan. De beste optie voor een bedrijf met een mooie toekomstvisie en harde doelen! Bekijk hieronder wat het professional pakket bevat.

Alle voordelen van basic

SEO based ontwikkeling

SEO bepaling & uitvoering dmv Blazter Marketing Funnel Tool

Strategie Sessie

Maandelijks Keyword SEO positie rapport

On demand campagne ondersteuning

Webdesign, ontwikkeling en SEO = Succes

De gouden combinatie. Een geweldig design die bezoekers overtuigd, een website die vanuit de basis klopt, een strategie die zorgt dat jouw bezoekers op jouw site terechtkomen door onze VIP SEO aanpak middels onze eigen gemaakte (en geteste) marketing funnel tool. Samen zorgen wij dat jouw bedrijf online de kans krijgt om maximaal te converteren.

SEO is en blijft een soort doolhof, wanneer je de paden eenmaal goed kent ben je er uit. Zo werkt SEO ook. Wij hebben de juiste mensen en de juiste kennis om jouw website of webshop optimaal in de markt te brengen. Are you ready?

Wat Blazter.nl onderscheidt

Gemak en kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij vinden dat een nieuwe website standaard aan alle eisen moet voldoen en dat dat geen gedoe moet zijn. De basis van al onze sites zijn altijd hetzelfde. 100% kwaliteit. Wij hebben een systeem ontworpen waar we onze klanten 100% ondersteunen met het online gedeelte van hun bedrijfsvoering. Dit doen wij samen met ons team van strategisten, ontwikkelaars, programmeurs, grafisch designers, webdesigners, tekstenschrijvers en marketeers.

Wij hanteren voor onze service, het klaar staan van ons team, all-in bedragen. U komt nooit voor verassingen te staan. Mocht je een goed idee hebben om bepaalde dingen uit te breiden, staan wij altijd klaar om met je erover te brainstormen en hoe we jouw website kunnen aanpassen of klaarstomen voor marketing campagnes. We denken altijd met je mee.