Jouw website, opgelost!

Webdesignbedrijven zijn er genoeg. Waarom zou je voor ons kiezen? Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte, verkoopgerichte websites. Wij ondersteunen en onderhouden jouw site voor een vast en laag bedrag.

Ben jij het zat om te wachten totdat degene die jouw website heeft gemaakt tijd heeft om jouw aanpassingen door te voeren? Ben je zelf aan de slag gegaan en wordt het teveel? Of is het gewoon tijd voor de ‘next level’ voor jouw bedrijf met een nieuwe een frisse start? Wij ontzorgen jou met je website. Wij zorgen dat je up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen die het Internet met zich mee brengt, denken mee met jouw strategie en doelen en staan met ons team altijd voor je klaar.

Website Basic

Jouw online visitekaartje voor jouw bedrijf

Website Basic

Je hebt een bedrijf, je hebt behoefte aan een website die 2021 ready is, altijd up-to-date is en mee gaat met alle nieuwste mogelijkheden die het Internet met zich mee brengt.

Website Professional

Je hebt een bedrijf of organisatie en je wilt naar de volgende level!

Website Professional

De slimste optie voor een bedrijf of organisatie met veel concurrentie die TOCH wilt zorgen dat ze organisch hoger in Google komen te staan.

Websites voor ondernemers en bedrijven

In deze tijd is jouw website één van de meest belangrijke marketingmiddelen voor jouw bedrijf. Jouw website is jouw virtuele salesmanager die 24/7 potentiële klanten kan aanbrengen. Wij bouwen jouw site die 2021 ready is.

Websites voor organisaties

Heb je een organisatie en heb je een goede website nodig om te communiceren met huidige en potentiële klanten? Om jouw doelgroep te kunnen verwijzen naar jouw  diensten heb je een site nodig die 2021 ready is.

Wat Blazter.nl onderscheidt

Gemak en kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij vinden dat een nieuwe website standaard aan alle eisen moet voldoen en dat dat geen gedoe moet zijn. De basis van al onze sites zijn altijd hetzelfde. 100% kwaliteit. Wij hebben een systeem ontworpen waar we onze klanten 100% ondersteunen met het online gedeelte van hun bedrijfsvoering. Dit doen wij samen met ons team van strategisten, ontwikkelaars, programmeurs, grafisch designers, webdesigners, tekstenschrijvers en marketeers.

Wij hanteren voor onze service, het klaar staan van ons team, all-in bedragen. U komt nooit voor verassingen te staan. Mocht je een goed idee hebben om bepaalde dingen uit te breiden, staan wij altijd klaar om met je erover te brainstormen en hoe we jouw website kunnen aanpassen of klaarstomen voor marketing campagnes. We denken altijd met je mee.