Jouw webshop, opgelost!

Een goed converterende webshop is meer dan je producten of diensten kunnen bekijken en afrekenen. Je communiceert een gevoel en via de webshop geef je de mogelijkheid een kijkje te nemen waarom jouw producten en diensten de moeite waard zijn.

Belangrijker is zelfs, hoe komen jouw potentiële klanten op jouw site terecht? Er moet een strategie zijn om de bezoekers intuïtief naar jouw producten en diensten te leiden. De gebruikerservaring en vriendelijkheid moet ervoor zorgen dat mensen actie gaan ondernemen. En het verkoopproces moet super smooth zijn. Wij staan voor je klaar om een oude webshop te verbeteren of jouw nieuwe shop op te starten.

Basic

Jouw eigen webshop. Altijd up-to-date!

Basic

Je hebt een bedrijf, je hebt behoefte aan een webshop die 2021 ready is, altijd up-to-date is en mee gaat met alle nieuwste mogelijkheden die het Internet met zich mee brengt.

Professional

Jouw webshop die converteert. Zonder zorgen.

Professional

Een online shop onderhouden brengt zo veel met zich mee. Wij ontzorgen je zodat je kunt focussen op verkoop en klantenbehoud en contact. Ook gaan wij aan de slag met jouw SEO om zo veel mogelijk te converteren en actief jouw doelen te behalen.

Een webshop bij Blazter.nl

Het design van een webshop gaat niet alleen over hoe mooi het eruit ziet, maar het is uiterst belangrijk dat je een strategie hebt, een design die mooi is en de techniek van de site optimaal is. Ons doel is om middels een fijne samenwerking te zorgen dat jouw doelen worden bereikt met jouw webshop en dat wij doen waar wij het best in zijn, jouw ondersteunen. We denken graag met je mee.

Waarom kies jij Blazter.nl?

Achter dit bedrijf zit een enorm getalenteerd team van designers, developers en programmeurs die er alles aan doen om jouw webshop optimaal te laten werken en het er zo goed mogelijk uit te zien. Dat is ook wat ons als Blazter.nl zo sterk maakt. Kwaliteit. Wij denken actief mee met jouw bedrijf en suggereren altijd de nieuwste mogelijkheden.

Wat Blazter.nl onderscheidt

Gemak en kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij vinden dat een nieuwe website standaard aan alle eisen moet voldoen en dat dat geen gedoe moet zijn. De basis van al onze sites zijn altijd hetzelfde. 100% kwaliteit. Wij hebben een systeem ontworpen waar we onze klanten 100% ondersteunen met het online gedeelte van hun bedrijfsvoering. Dit doen wij samen met ons team van strategisten, ontwikkelaars, programmeurs, grafisch designers, webdesigners, tekstenschrijvers en marketeers.

Wij hanteren voor onze service, het klaar staan van ons team, all-in bedragen. U komt nooit voor verassingen te staan. Mocht je een goed idee hebben om bepaalde dingen uit te breiden, staan wij altijd klaar om met je erover te brainstormen en hoe we jouw website kunnen aanpassen of klaarstomen voor marketing campagnes. We denken altijd met je mee.