Hoe wij bij Blazter.nl te werk gaan!

Een goed converterende website of webshop is meer dan je producten of diensten kunnen bekijken en/of afrekenen. Je communiceert een gevoel en via jouw site geef je de mogelijkheid een kijkje te nemen waarom jouw producten en diensten de moeite waard zijn.

Stap 1: Intake

Wanneer je jouw site laat maken door Blazter.nl nodigen we jou altijd uit voor een gesprek. We gaan samen aan de slag om jouw site zo mooi en effectief mogelijk te maken. We denken samen met je mee over wat je wilt bereiken, wie je wilt bereiken en op welke manieren dit kan. Wat willen jouw klanten? Dit allemaal onder een genot van een kop koffie!

Ook is het mogelijk om de intake direct online in te vullen! Start nu!

Stap 2: Verwerken intake

Ons team neemt jouw intake grondig door en gaat onderzoek doen n.a.v. de intake. We bekijken wat de nodige pagina’s moeten worden, starten met wireframes maken voor jouw homepagina en gaan aan de slag met het eerste design

Stap 3: Design homepage

We designen de sites met oog voor detail. We baseren ons design op jouw wensen en doelen en natuurlijk conversie. Ook letten we op gebruiksvriendelijkheid op alle apparaten, vindbaarheid (SEO), conversie en zorgen we ervoor dat jouw site in de toekomst nog steeds fris is. Wanneer het design af is sturen we deze naar jouw op!

Stap 4: Akkoord door klant

Je ontvangt het design in je e-mail en neemt het grondig door! Let op, het gaat nog niet zo zeer over de inhoud, maar juist om de uitstraling. Past dit bij jouw bedrijf of organisatie? Is dit wat je voor ogen had? Mocht je iets aan willen passen, doen we dat! We gaan door totdat jij akkoord gaat.

Stap 5: Design complete site

Je hebt je akkoord gegeven voor de homepagina. We hebben dus de stijl waar we in verder kunnen om de rest van de pagina’s aan te maken. Wij gaan daar nu mee aan de slag en sturen je zo snel mogelijk de rest van de pagina’s op ter akkoord!

Stap 6: Ontwikkeling + content-document naar klant

We ontwikkelen de site in een testomgeving waarin jij het eindresultaat kunt bekijken van de website. Tijdens het maken van de website letten wij erop dat jouw site goed gevonden kan worden door Google. Wanneer de website gereed is krijg je een e-mail van ons.

Wanneer je de website hebt gecheckt en aanpassingen hebt voeren we deze meteen door. Als je geen aanpassingen hebt gaan we nog een laatste kijkje nemen op de site met jouw feedback in gedachten en fixen we eventuele problemen die zich op de website voordoen.

Voor ontbrekende content wordt er een document naar je opgestuurd met alle ontbrekende teksten. Heb je teksten nodig? Laat ons weten. Ook dat kunnen wij voor je regelen.

Stap 7: Content toevoegen

De laatste content en foto’s worden toegevoegd. Mocht er iets ontbreken dan nemen we direct contact met je op!

Stap 8: Websitecheck

Na het finetunen van de website is de website 100% af. Wanneer je helemaal tevreden bent met de website zetten we de site meteen online waardoor je gelijk gebruik kan maken van jouw site

Stap 9: SEO-check

Gebaseerd op alle content die op de site staat gaan we de pagina’s optimaal instellen voor Google. Wil je nog beter worden gevonden in Google? Neem dan direct contact met ons op.

Stap 10: Site ready!

Phew! We zijn er! Je site is klaar om live te gaan, en we maken jouw e-mail adressen aan. Hopelijk ben je er klaar voor 😉

Als de site live staat en je nog iets wilt veranderen kan je ons 24/7 bereiken op [email protected]. Wij passen de site zo snel mogelijk aan! Wanneer wij verbeterpunten zien bespreken wij dit ook met jou! Ook kan je ons bereiken via WhatsApp op +31 (0) 85 040 25 00