Heeft u behoefte aan een nieuwe website gericht op omzet en conversie verhoging?

Wij optimaliseren de CTR (click trough rate) vanuit Google naar jouw website. Vervolgens optimaliseren we de conversie vanuit jouw website naar jouw doel (offerte aanvragen, verkopen, telefonische afspraken). Dit doen wij middels onze eigen tool. De Marketing Mind Map Tool.

Hoe doen we dat?

Business Brainstorm Strategie sessies

Met onze professional klanten hebben we om de twee maanden een business brainstorm strategie sessie van minimaal 2 uur. Tijdens deze sessies focussen we ons op de vindbaarheid, zichtbaarheid en doelgroepbepaling. We kijken tijdens deze sessie terug naar wat er fout ging en wat er de komende twee maanden beter moet. Zoekmachineoptimalisatie is namelijk continu de fouten onder ogen zien en deze vervolgens netjes op te lossen.

De Marketing Mindmap

De Marketing Mindmap is een tool ontwikkeld door Jeffrey ‘Blazter’ Gr├╝ne. Deze mindmap bestaande uit 6 niveaus maakt het enorm inzichtelijk welke marketingactiviteiten je toe kunt passen op elk gespecificeerde doelgroep. Door middel van deze tool kijk je naar jouw producten of diensten op een manier zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Elke professional klant heeft onbeperkt toegang tot de Marketing Mindmap. De Marketing Mindmap is dan ook de fundering voor jouw sucessvolle website of webshop.

Succes verhalen

Bedrijfsnaam (review is al echt)

Ik werk nu al een tijdje samen met Blazter.nl en ik moet zeggen dat zij altijd voor mij klaarstaan. Het moment dat zij vinden dat iets beter kan, laten zij mij dit gelijk weten en bespreken we samen de opties. Dit laat zien dat zij er echt voor mij zijn, en dat ik altijd op hun kan rekenen. Ook als ik bepaalde idee├źn heb weet ik dat deze aan Blazter kan voordragen en dat zij mij zullen helpen om mijn doelen waar te maken! Echte toppers! Dankzij Blazter heb ik de afgelopen tijd meer omzet kunnen behalen, ja echt waar, zelfs in de covid tijd! Daar ben ik Blazter enorm dankbaar voor. Een echte aanrader dus!

Een van de beste dingen die ik met mijn onderneming kon doen was een samenwerking met Blazter aangaan. Zij hebben mij echt geholpen om mijn doel met de website te behalen! Sinds mijn brainstormsessie met Blazter is mijn omzet omhoog gegaan, en haal ik het uiterste uit mijn website! Op google sta ik ook veel hoger in de zoekresultaten dan eerst! Echte toppers die met je meedenken en oprecht het beste willen voor je onderneming! Ik ben hier in ieder geval niet weg te krijgen.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Wil je meer weten?