10 tips waar je aan moet denken voor je eerste website

Ga je een website of webshop starten? Er zijn natuurlijk veel dingen om rekening mee te houden! Bekijk hier ons lijstje van musts om niet te vergeten! Have fun!

1. Genoeg tijd

Waarom zou je een webshop opstarten als je dagelijks maar een uur per dag over hebt? Wat heeft het dan voor nut? Er moet zeker in het begin volledige aandacht in!

2. Kennis

Weet waar je mee bezig bent! Zodra jij je hebt verdiept in hetgeen waar jij aan gaat beginnen gaat het jou als ondernemer enorm helpen om je opstart te maken! Je weet namelijk waar je aan begint. En je weet natuurlijk veel beter wat jou te wachten staat als je eraan gaat beginnen.

3. Eigenwijs

Het is enorm belangrijk om je eigen ding te doen. Je gaat niet ver komen als je je door mensen laat vertellen wat je wel of niet kan. Zegt iemand dat het onmogelijk is? Doe het dan juist! Just be smart!

4. Zelfvertrouwen

Heb vertrouwen in wat je gaat doen! Met betrekking op het vorige kopje, niemand anders gaat het voor jou doen, zorg dus dat jij het voor elkaar krijgt. Hierbij helpt enorm dat jij er zelf in gelooft. Je zult je doelen altijd behalen zolang jij er zelf in vertrouwd en natuurlijk keihard werkt.

5. USP

Wat maakt jouw product / dienst nou zo speciaal? Waarom zouden de mensen niet naar een andere website moeten gaan om hetzelfde product te kopen of dezelfde dienst aan te vragen? Een heel belangrijk punt waarover nagedacht moet worden bij het oprichten. Mensen moeten een reden hebben om hun producten / diensten bij jouw bedrijf af te nemen!

6. Budget

Het opstarten van een webshop is leuk, maar hoe ga je dit alles bekostigen? Alles kost geld. Zorg dus altijd dat je een budget hebt om je investering te kunnen bekostigen, dit gaat je later helpen en uiteindelijk ga je er hard voor werken om het terug te verdienen.

7. Goede site

De klant vind een goede site heel belangrijk, als jouw site te lang duurt over het laden of onduidelijk is, waarom zouden ze dan jouw producten kopen? Dan gaan ze wel naar een andere webshop. Zorg er dus voor dat jouw website aan alle eisen voldoet, dit zal je sales ook omhoog helpen. Heb je een goede site nodig? Neem gelijk contact met ons op!

8. Reviews

Mensen willen graag weten wat andere mensen van jouw producten vinden. Daarom is het belangrijk dat je zorgt dat zoveel mogelijk klanten een positieve review achter laten. Mensen die niks van jouw bedrijf afweten zullen dan vele malen sneller over gaan tot kopen.

9. SEO

Als beginnend bedrijf wil je natuurlijk zo snel mogelijk naamsbekendheid opbouwen, dit kan door search engine optimalization op jouw webshop toe te passen, wanneer mensen op trefwoorden zoeken die jouw webshop bevat zal jij bovenaan google verschijnen, je krijgt dus veel meer traffic op jouw website en de kans dat mensen iets kopen is dan ook groter.

10. Service

Service is een van de belangrijkste dingen omtrent je webshop. Je moet de klanten altijd behandelen zoals je zelf ook behandeld zou willen worden als er eens iets mis is gegaan of een klant iets niet begrijpt. Een goede service zal je ook helpen bij het maken van een klantenkring, als mensen de producten goed vinden en de service is verder ook goed, komen ze de volgende keer gewoon weer terug.

Wil je dat wij jou helpen?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je ondersteuning nodig? Wij helpen je graag verder! Plan gemakkelijk via onderstaande link een gratis en vrijblijvende adviesgesprek in.

Bekijk de diensten van Blazter.nl

Wij ondersteunen jou met je website, webshop, SEO en veel meer! Lees hier verder over onze diensten!

Website

Jouw online visitekaartje voor jouw bedrijf

Website

Je hebt een bedrijf, je hebt behoefte aan een website die 2021 ready is, altijd up-to-date is en mee gaat met alle nieuwste mogelijkheden die het Internet met zich mee brengt.

Webshop

Jouw webshop die converteert. Zonder zorgen.

Webshop

Een online shop onderhouden brengt zo veel met zich mee. Wij ontzorgen je zodat je kunt focussen op verkoop en klantenbehoud en contact.

SEO

Jouw webshop organisch steeds hoger in Google?

SEO

SEO is een ware kunst. Wij zijn experts in het omhoog krijgen van jouw website in Google. Lees verder of neem contact op voor meer informatie.