10 tips voor startende ondernemers

Wil je een website en wil je het helemaal zelf doen? Er zijn natuurlijk veel dingen om rekening mee te houden! Bekijk hier ons lijstje van musts om niet te vergeten als je gaat starten! Have fun!

1. Techniek

Hoe ga je zorgen dat jouw website bovenaan komt? Dat ga je doen door te bepalen wat voor techniek je gaat toepassen. Dit kan je helpen met een veel betere opstart van niet alleen je webshop maar ook het bovenaan komen door middel van SEO.

2. Content

Het tweede element voor het verkrijgen van een goede SEO positie is de content van je website. Met de Yoast SEO plugin voor WordPress kun je hier zelf een beetje invloed op hebben zonder het uit te besteden aan een bureau.

3. Populariteit

Het derde element van SEO is de populariteit van je website. De populariteit van je website is van groot belang voor Google. Dit wordt gebaseerd op de volgende aspecten:
– Veel websites linken naar jouw site en content
– Er zijn veel links vanuit social media naar jouw site
– Grotere sites dan die van jou linken naar jouw site

4. Sociale media

Wie zit er tegenwoordig niet op sociale media? Een enorme kans om je populariteit te verhogen en te laten zien wat jij als bedrijf nou eigenlijk echt uitvoert / aanbiedt.

5. Zoekwoorden onderzoek

Om tot de juiste zoekwoorden te komen kan er een zoekwoorden onderzoek gedaan. Je kan bureaus inschakelen, maar ook zelf een heel eind komen door het gratis zelf te doen. Dit doe je door goed na te denken over de zoektermen die mensen voor je website kunnen gebruiken. Zoek je zoekterm in Google en kijk naar de gerelateerde zoekopdrachten onderaan de pagina. Dit zijn de zoektermen die mensen vaak zoeken in combinatie met de desbetreffende zoektermen. Gebruik daarnaast bijvoorbeeld de zoekwoordplanner van Google Ads. In de zoekwoordplanner krijg je een schatting per zoekterm van het volume mensen dat zoekt naar de desbetreffende zoektermen. Op deze wijze kun je een basis zoekwoordenonderzoek doen zonder het te hoeven uitbesteden.

6. Klantenbeoordelingen

Klanten Beoordelingen of ook wel reviews genoemd gaan ervoor zorgen dat jij als beginnende webshop enorm veel traffic (Bezoekers). Bedrijven die gebruik maken van een extern bedrijf.

7. Laadtijd

Mensen zullen niet terugkeren op jouw website als jouw website niet voldoet aan hun eisen, een van de eisen is vaak dat de website de paginaÔÇÖs gewoon goed en snel laad anders zullen mensen minder snel ge├»nteresseerd worden en sneller afhaken, dit gaat dus ook tegenwerken om jou bovenaan de zoekresultaten te krijgen.

Wil je dat wij jou helpen?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je ondersteuning nodig? Wij helpen je graag verder! Plan gemakkelijk via onderstaande link een gratis en vrijblijvende adviesgesprek in.

Bekijk de diensten van Blazter.nl

Wij ondersteunen jou met je website, webshop, SEO en veel meer! Lees hier verder over onze diensten!

Website

Jouw online visitekaartje voor jouw bedrijf

Website

Je hebt een bedrijf, je hebt behoefte aan een website die 2021 ready is, altijd up-to-date is en mee gaat met alle nieuwste mogelijkheden die het Internet met zich mee brengt.

Webshop

Jouw webshop die converteert. Zonder zorgen.

Webshop

Een online shop onderhouden brengt zo veel met zich mee. Wij ontzorgen je zodat je kunt focussen op verkoop en klantenbehoud en contact.

SEO

Jouw webshop organisch steeds hoger in Google?

SEO

SEO is een ware kunst. Wij zijn experts in het omhoog krijgen van jouw website in Google. Lees verder of neem contact op voor meer informatie.