10 tips voor startende ondernemers

Wil je een website en wil je het helemaal zelf doen? Er zijn natuurlijk veel dingen om rekening mee te houden! Bekijk hier ons lijstje van musts om niet te vergeten als je gaat starten! Have fun!

1. Doelgroep

Je moet zorgen dat jouw website precies heeft wat de klant op dat moment zoekt. Inspelen op trends en daarop reageren met zoektermen etc.

2. Bezoekers klant maken

Door het gedrag van de bezoekers te studeren / te analyseren kan je ervoor zorgen dat je dingen aan kan passen en hoger komt in de zoeklijsten, wat uiteindelijk zorgt voor meer bezoekers

3. Opvallen

Waarom zou jouw bedrijf bovenaan komen als het niks bijzonders heeft en andere websites beter zijn dan die van jou? Je moet ervoor zorgen dat jouw bedrijfje opvalt en eruit springt. Iets wat jou in de markt plaatst.

4. Website verbeteren

Het functioneren van je website is ook heel belangrijk, mensen gaan niet 10 minuten op een website kijken als de website bugs heeft of heel slecht laat, ze zullen dan veel sneller de neiging krijgen om naar een concurrent te gaan.

5. Resultaten

Als klanten zien dat jij als webshop al heel veel hebt bereikt zul je hoger komen en zullen meer mensen je aanbevelen bij familie of vrienden

6. Invloed

Wat maak jij voor verschil in mensen hun leven met jouw product? En waarom. Jouw klanten zullen het enorm waarderen en op prijs stellen als alles van jouw webshop goed werkt en doet wat het zegt. Ook dit zorgt voor hogere aanbeveling.

Wil je dat wij jou helpen?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je ondersteuning nodig? Wij helpen je graag verder! Plan gemakkelijk via onderstaande link een gratis en vrijblijvende adviesgesprek in.

Bekijk de diensten van Blazter.nl

Wij ondersteunen jou met je website, webshop, SEO en veel meer! Lees hier verder over onze diensten!

Website

Jouw online visitekaartje voor jouw bedrijf

Website

Je hebt een bedrijf, je hebt behoefte aan een website die 2021 ready is, altijd up-to-date is en mee gaat met alle nieuwste mogelijkheden die het Internet met zich mee brengt.

Webshop

Jouw webshop die converteert. Zonder zorgen.

Webshop

Een online shop onderhouden brengt zo veel met zich mee. Wij ontzorgen je zodat je kunt focussen op verkoop en klantenbehoud en contact.

SEO

Jouw webshop organisch steeds hoger in Google?

SEO

SEO is een ware kunst. Wij zijn experts in het omhoog krijgen van jouw website in Google. Lees verder of neem contact op voor meer informatie.