4 redenen waarom je social media kunt inzetten voor je bedrijf

Wil je een website en wil je het helemaal zelf doen? Er zijn natuurlijk veel dingen om rekening mee te houden! Bekijk hier ons lijstje van musts om niet te vergeten als je gaat starten! Have fun!

1. Naamsbekendheid vergroten

Je vergroot de online aanwezigheid van je bedrijf, stichting/organisatie door gebruik te maken van social media. Door het bereik van je product of merk te vergroten, zullen consumenten jouw merk of productnaam eerder herkennen en onthouden.

2. Koopgedrag beïnvloeden

Social media heeft invloed op het koopgedrag van consumenten. Consumenten die merken op social media volgen, kopen deze merken ook sneller en zullen deze vaak ook aanraden aan hun netwerken. Dit kan jij als eigenaar van een onderneming, stichting/organisatie ook gemakkelijk doen door steeds nieuwe dingen te posten.

3. Zoekmachine rankings

De meeste social media platforms maken gebruik van no follow tags. Dit wilt zeggen dat de zoekmachines ze niet volgen. Desondanks scoren social media kanalen vaak hoger in zoekmachines. Platforms met een social- gedeelte in het linkprofiel, dus mét een no follow link ranken beter dan platforms zonder no follow link.

4. Productontwikkelingen

Door monitoring van social media kanalen, krijg je gemakkelijk inzicht in de wensen van de klanten. Alhoewel veel social media platformen gratis zijn, vraagt het wel tijd en energie om een succesvol plan op te zetten om de doelgroep te formuleren. En om erachter te komen waar de doelgroep zich bevindt en om feedback te analyseren.

Wil je dat wij jou helpen?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je ondersteuning nodig? Wij helpen je graag verder! Plan gemakkelijk via onderstaande link een gratis en vrijblijvende adviesgesprek in.

Bekijk de diensten van Blazter.nl

Wij ondersteunen jou met je website, webshop, SEO en veel meer! Lees hier verder over onze diensten!

Website

Jouw online visitekaartje voor jouw bedrijf

Website

Je hebt een bedrijf, je hebt behoefte aan een website die 2021 ready is, altijd up-to-date is en mee gaat met alle nieuwste mogelijkheden die het Internet met zich mee brengt.

Webshop

Jouw webshop die converteert. Zonder zorgen.

Webshop

Een online shop onderhouden brengt zo veel met zich mee. Wij ontzorgen je zodat je kunt focussen op verkoop en klantenbehoud en contact.

SEO

Jouw webshop organisch steeds hoger in Google?

SEO

SEO is een ware kunst. Wij zijn experts in het omhoog krijgen van jouw website in Google. Lees verder of neem contact op voor meer informatie.