5 redenen waarom je niet zelf ‘snel’ een webshop in elkaar moet zetten

Wil je een website en wil je het helemaal zelf doen? Er zijn natuurlijk veel dingen om rekening mee te houden!

1. Slordig

Wanneer er weinig tijd is voor de webshop worden er fouten gemaakt, wat je niet wilt hebben als beginnende webshop. Voor de klanten is het niet aantrekkelijk om op een website te komen die veel fouten bevat en eruit ziet alsof het nog niet af is. Dus waarom zou je je website slordig afmaken terwijl als je er wat meer tijd in steekt het veel beter is voor de toekomst van je webshop? Allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je ├╝berhaupt gaat nadenken over jouw webshop.

2. Dingen vergeten

Wanneer jij gaat beginnen met het maken van een webshop en je gaat dit te gehaast doen ga je er achteraf achter komen dat je veel bent vergeten, dat heeft een slechte invloed op je sales maar ook op jezelf. Je raakt minder gemotiveerd omdat je er achteraf veel meer werk aan overhoud om alles aan te passen totdat het wel goed is. Het is dus veel beter om rustig de tijd te nemen voor alles wat je moet doen en het secuur aan te pakken.

3. Sales

Wat wil je nog meer bereiken met je webshop dan een goede omzet en tevreden klanten? Het zou zonde zijn dat allemaal te verliezen door een slechte webshop aan te maken, Klanten houden ervan op ee website te komen die makkelijk te gebruik is en duidelijk is met de omgang. Ze zullen hierdoor sneller overgaan tot aankoop. Zorg er dus zeker voor dat je site niet snel gemaakt wordt maar dat er goed en veel tijd voor wordt genomen.

4. Minder traffic

Als klanten op je site komen en zien dat alles slordig / lelijk is zullen ze niet eens verder kijken naar je producten maar direct naar een andere site gaan om daar zichzelf in hun behoeften te voorzien, daarom is het dus ook heel belangrijk dat je ervoor zorgt dat je site er qua looks goed uitziet!

5. Ervaring

Het is de bedoeling dat je met het maken van een website goede ervaring opdoet en weet wat je voor de volgende keer beter kan doen / helemaal anders aan kan pakken. Dit gaat niet werken als je in je allereerste webshop al geen moeite steekt. Het proces van het leren gaat uitstellen en gaat je alleen maar nadelen opleveren.

Wil je dat wij jou helpen?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je ondersteuning nodig? Wij helpen je graag verder! Plan gemakkelijk via onderstaande link een gratis en vrijblijvende adviesgesprek in.

Bekijk de diensten van Blazter.nl

Wij ondersteunen jou met je website, webshop, SEO en veel meer! Lees hier verder over onze diensten!

Website

Jouw online visitekaartje voor jouw bedrijf

Website

Je hebt een bedrijf, je hebt behoefte aan een website die 2021 ready is, altijd up-to-date is en mee gaat met alle nieuwste mogelijkheden die het Internet met zich mee brengt.

Webshop

Jouw webshop die converteert. Zonder zorgen.

Webshop

Een online shop onderhouden brengt zo veel met zich mee. Wij ontzorgen je zodat je kunt focussen op verkoop en klantenbehoud en contact.

SEO

Jouw webshop organisch steeds hoger in Google?

SEO

SEO is een ware kunst. Wij zijn experts in het omhoog krijgen van jouw website in Google. Lees verder of neem contact op voor meer informatie.