6 redenen waarom jij een nieuwe website nodig hebt

Zit je te twijfelen over een nieuwe website? Het kan zo zijn dat je niet blij bent met wat je nu hebt en erover na zit te denken om toch iets nieuws te (laten) maken. Weten of je eraan moet beginnen? Hieronder staan een aantal redenen. Mocht er één op jou van toepassing zijn, zouden wij zeggen… doe gewoon die nieuwe website!

1. Verouderd

Na loop der tijd zullen er dingen zijn in jouw website die vernieuwd moeten worden / veranderd moeten worden. Het is dus beter om met de tijd mee te gaan en er voor te kiezen om een nieuwe website aan te schaffen.

2. Op dit moment ziet de website er onproffesioneel uit

Mensen houden van de looks op een website! Wanneer jouw website er perfect uitziet en alles werkt hoe het hoort te werken zullen mensen het leuk vinden om op jouw website rond te kijken, je hebt er dus alleen maar nadelen aan als je website onprofessioneel eruit ziet / werkt.

3. Website funcitoneert slecht

Met de dag vinden mensen weer nieuwe dingen uit, uiteindelijk zal jouw website een keer vernieuwd moeten worden aangezien dingen niet meer zullen gaan werken of zullen gaan vertragen, en het algemene irritatie punt van de klanten is als ze na elke klik op de site moeten wachten tot iets geladen is.

4. Het is je online visitekaartje

Mensen zullen het waarderen als jouw website naar behoren werkt en mensen betrouwbaar hun producten bij jouw webshop kunnen bestellen. Ze zullen je dan ook sneller aanbevelen bij vrienden en familie wat ook weer zorgt voor een hogere traffic op je website!

5. Omzet

Zoals eerder vermeld zorgt al het bovenstaande voor een succesvollere website, je wordt aanbevolen en klanten zullen langer en sneller bij jouw webshop komen, dat betekend dus hoe beter de kwaliteit van je site en je producten, hoe sneller mensen voor jouw site zullen kiezen.

6. Geloofwaardigheid

Klanten zullen veel sneller de keuze maken om bij jouw webshop hun producten te bestellen als jouw website er geloofwaardig en goed uitziet. Wanneer er in jouw website meerdere dingen niet kloppen etc, zullen mensen het niet vertrouwen en naar een concurrent gaan en daar hetzelfde product bestellen.

Wil je dat wij jou helpen?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je ondersteuning nodig? Wij helpen je graag verder! Plan gemakkelijk via onderstaande link een gratis en vrijblijvende adviesgesprek in.

Bekijk de diensten van Blazter.nl

Wij ondersteunen jou met je website, webshop, SEO en veel meer! Lees hier verder over onze diensten!

Website

Jouw online visitekaartje voor jouw bedrijf

Website

Je hebt een bedrijf, je hebt behoefte aan een website die 2021 ready is, altijd up-to-date is en mee gaat met alle nieuwste mogelijkheden die het Internet met zich mee brengt.

Webshop

Jouw webshop die converteert. Zonder zorgen.

Webshop

Een online shop onderhouden brengt zo veel met zich mee. Wij ontzorgen je zodat je kunt focussen op verkoop en klantenbehoud en contact.

SEO

Jouw webshop organisch steeds hoger in Google?

SEO

SEO is een ware kunst. Wij zijn experts in het omhoog krijgen van jouw website in Google. Lees verder of neem contact op voor meer informatie.