Teksten

 

Teksten aanpassen

Je kan een tekst aanpassen door op het tandwieltje te klikken van de module. Hierna komt de tekst tevoorschijn. Mochten er rare codes staan zoals <a> <p> of <div> dan staat de module op tekst en niet op visueel. Verander deze naar visueel.

HTML tekst

Sommige tekst modules gebruiken HTML om de tekst op een bepaalde manier te laten zien. Wil je deze aanpassen dan moet je de module op tekst zetten in plaats van visueel.

Links toevoegen

Als je een link wilt toevoegen aan de tekst dan moet je de tekst selecteren en op het paperclipje drukken. Hierna zie je een aantal opties voor het toevoegen van een link.

Teksten toevoegen

Om teksten op een pagina toe te voegen moet je een nieuwe tekst module aanmaken. Dit kan door op het grijze plusje te klikken waar je de tekst wilt hebben. Nadat je voor de tekst module hebt gekozen komt het invoerveld tevoorschijn. Hier kan je je teksten schrijven. Ook kan je de styling van de teksten aanpassen onder het kopje ontwerp. 

Teksten Visual Builder

De Visual Builder is een versimpelde versie van de backend builder. Voor ons (Blazter) is het overzichtelijker om in de backend builder te werken.

Teksten aanpassen

Je kan een tekst aanpassen door op de tekst te klikken die je wilt aanpassen. Als je 1 keer klikt kan je het aanpassen door op het tandwieltje te klikken. Als je 2 keer klikt dan kan je tekst gelijk aanpassen. Hierna kun je de tekst aanpassen naar de gewensste tekst. Mocht er iets toch niet helemaal kloppen, dan kan je altijd terug naar de backend builder door op de de 3 vakjes te klikken.

HTML tekst

Sommige tekst modules gebruiken HTML om de tekst op een bepaalde manier te laten zien. Wil je deze aanpassen dan moet je de module op tekst zetten in plaats van visueel. Dit kan in de Visual Builder door op het tandwieltje te klikken als je een tekst wilt aanpassen.

Links toevoegen

Als je een link wilt toevoegen aan de tekst dan moet je de tekst selecteren en op het paperclipje drukken. Hierna zie je een aantal opties voor het toevoegen van een link. Als je dubbel geklikt hebt op de tekst aanpassen moet je het volgende doen. Selecteer het stukje tekst waarbij je een link wilt toevoegen. Klik hierna op het link toevoegen icoontje (dit is het kettinkje), daarna zie je opties voor het toevoegen van een link.

Teksten toevoegen

Om teksten op een pagina toe te voegen moet je een nieuwe tekst module aanmaken. Dit kan door op het grijze plusje te klikken waar je de tekst wilt hebben. Dit grijze plusje staat niet altijd op de Visual Builder, zoek de plek waar je de nieuwe tekst wilt toevoegen en klik op de module erboven. Als je dit hebt gedaan zie je het grijze plusje. Nadat je voor de tekst module hebt gekozen komt het invoerveld tevoorschijn. Hier kan je je teksten schrijven. Ook kan je de styling van de teksten aanpassen onder het kopje ontwerp.