Pagina’s

 

Pagina’s toevoegen

Om een pagina toe te voegen klikt u op “Pagina’s” in de menubalk aan de linkerkant van het dashboard. Vervolgens kunt u op “Nieuwe pagina” drukken wat nu tevoorschijn is gekomen in de menubalk.

Ook kunt u bovenaan het paginaoverzicht drukken op “Nieuwe pagina” zoals te zien is op de afbeelding.

Zodra u een pagina aangemaakt heeft en tevreden bent over hoe deze eruit ziet, kunt u ervoor kiezen om de pagina te “Publiceren” of om de pagina in concept te houden zodat deze nog niet
op de website te vinden is. Zodra u klikt op “Publiceren” is de pagina in de lucht en kan deze gevonden worden. Is de pagina nog niet af, of wilt u hier later mee doorgaan klik dan op “Concept opslaan”, de pagina zal dan worden opgeslagen maar nog niet vindbaar zijn.

Pagina’s verwijderen

Wilt u een pagina verwijderen van de website?

Dit is gelukkig vrij gemakkelijk om te doen.
Vink de pagina die u wilt verwijderen aan in het paginaoverzicht. Vervolgens ziet u boven het paginaoverzicht een dropdown menu staan met “Bulkacties”. Klik op het dropdown menu en selecteer “Verplaatsen naar prullenbak” uit deze lijst. Klik vervolgens op “Toepassen”. Nu is de pagina verplaatst naar de prullenbak, hier blijft hij staan totdat u hem permanent verwijdert vanuit de prullenbak.

Mocht u per ongeluk de verkeerde pagina naar de prullenbak verplaatst hebben, kunt u deze ten alle tijden herstellen. Dit doet u door op “Herstellen” te drukken bij de pagina die u wilt herstellen.