Website

Teksten

Globale secties

Bestanden uploaden

Navigatie

Footer

Blogpost

Pagina

Dashboard

Aan de achterkant van de website vind u het dashboard.
Het dashboard is eigenlijk het startpunt van de achterkant van uw website, vanuit het dashboard kunt u alle plaatsen bereiken om aanpassingen te doen.

 

 1. Berichten
  Hier bevinden zich de blogposts, wilt u een blogpost aanpassen of toevoegen, kijk dan hier.
 2. Media
  Dit is de mediabibliotheek, hier kunt u alle media van de website vinden. Ook kunt u hier nieuwe media (afbeeldingen, video’s, pdf bestanden) uploaden. Vervolgens kan je deze gebruiken op de website.
 3. Pagina’s
  Hier vindt u het pagina overzicht. In het pagina overzicht staan zowel alle pagina’s die gepubliceerd zijn en dus live op de website zijn, maar ook de pagina’s die wellicht nog niet af zijn en dus nog in concept staan. Ook kunt u hier nieuwe pagina’s aanmaken, pagina’s verwijderen of pagina’s bewerken.
 4. Ninja Forms
  Ninja Forms is de plugin die we gebruiken om formulieren aan te maken. Denk hierbij aan een contactformulier, een offerte aanvraag etc. Hier kunnen zowel nieuwe formulieren worden toegevoegd als bestaande formulieren worden verwijdert.
 5. WooCommerce
  WooCommerce is het webshop gedeelte van de website. Hier kunnen geen daadwerkelijke producten worden toegevoegd maar wel instellingen gewijzigd worden zoals; BTW instellingen, gratis bezorgzones, bezorgkosten, betaalmogelijkheden etc.
 6. Producten
  Hier vindt u een overzicht van alle producten in de webshop. Ook kunt u hier nieuwe producten toevoegen of bestaande aanpassen en verwijderen.
  Ditzelfde geldt ook voor productcategorieën.
 7. Weergave
  Onder het kopje “Weergave” vindt u onder andere “Menu” hier kunt u de volgorde van het navigatie menu wijzigen. Ook kunt u hier de inhoud van het navigatie menu wijzigen.
 8. Divi
  Hier vindt u alle mogelijkheden van Divi, zoals de thema opties, themabouwer enzovoort. De thema opties zijn verschillende opties die veranderingen aanbrengen binnen het thema. Met de themabouwer kunt u bijvoorbeeld het navigatiemenu of de footer bouwen.